Resultaten voor suriname

 
 
suriname
Suriname - Wikipedia.
Onder het bewind Bouterse werden belangrijke economische gegevens niet meer gepubliceerd. De Centrale Bank van Suriname publiceerde geen jaarverslagen meer en andere economische data werd sporadisch bekendgemaakt. Op 1 november 2020 heeft de nieuwe regering van Chan Santokhi de zorgwekkende economische situatie gepresenteerd: het land is zo goed als failliet. 22 De staatsschuld is vervijfvoudigd van 26 van het bnp in 2014 naar 125 in 2020 mede door hoge tekorten op de staatsbegroting. Er wordt veel meer geĆÆmporteerd dan geĆ«xporteerd met lage reserves van buitenlandse valuta reserves tot gevolg. Aflossing en rentebetalingen op buitenlandse schulden zijn bijna onmogelijk geworden. De waarde van de Surinaamse dollar is in september 2020 reeds gehalveerd.
Wat te doen in Suriname: de beste activiteiten Tripadvisor.
Tours activiteiten in Suriname Outdooractiviteiten in Suriname Bezienswaardigheden en monumenten in Suriname Natuurgebieden en parken in Suriname Musea in Suriname Boottochten en watersporten in Suriname Shoppen in Suriname Recreatie en spellen in Suriname Vervoer in Suriname Nachtleven in Suriname Cursussen workshops in Suriname Dierentuinen en aquaria in Suriname Dagtrips in Suriname.
Suriname - Wikikids.
Suriname Surinaams: Sranankondre volledig de Republiek Suriname Ripoliku Sranan, is een land in Zuid-Amerika. Sinds 16 juli 2020 is Chan Santokhi van de VHP de president van Suriname. Suriname was eerst vanaf 1650 een kolonie van Engeland en daarna van 1667 t/m 1954 een kolonie van Nederland.
De Ware Tijd Online - DWTonline.com.
00:00-: 'Met' nieuwe ogen kijken naar de gezondheidszorg in Suriname. Livo in moeilijk vaarwater volleybal Champions League. Livo heeft de kans aan zich voorbij laten gaan zijn play-off plek in de volleybal Champions League veilig te stellen. De ploeg van Lionel Nabibaks verloor vrijdagavond de cruciale partij tegen Yelyco, dat in de Ismay van Wilgen.

Contacteer ons