Resultaten voor asbest

 
 
asbest
Asbest in bodem - SIKB.
Sinds 1 juli 1993 is het verboden om asbest of waren die asbestvezels bevatten te verhandelen, toe te passen of te verwerken. Bij ongecontroleerd slopen van gebouwen waarin asbest is toegepast is grote kans op verspreiding van asbest in het milieu.
Ascert Asbest certificeringen, regelgeving en informatie.
Personen en bedrijven die werken met asbest moeten gecertificeerd zijn, zodat ze beschikken over de kennis en deskundigheid om gezond en veilig te werken. Hier vindt u alle informatie over asbesttoepassingen in Nederland en wat u kunt doen als u vermoedt dat er asbest in uw pand is verwerkt.
Asbest Gemeente Utrecht.
Asbest werd na de oorlog tot 1994 gebruikt in een groot aantal verschillende bouwmaterialen. In de meeste huizen uit deze periode is materiaal met asbest gebruikt, bijvoorbeeld in golfplaten voor schuurtjes. Asbest kan op verschillende manieren verwerkt zijn in materiaal.
Toolbox Asbest Volandis.
Ook interessant voor jou? Ben jij in je dagelijkse werk bezig met slopen, of renoveren? Dan kun je te maken krijgen met asbest. Wat zijn de gevaren van blootstelling aan asbest en welke maatregelen kun je nemen om gezondheidsschade te voorkomen?
Asbest Gemeente Roerdalen. Loading.
Op de website van Infomil vindt u veel informatie over asbest. Wilt u weten of ergens asbest zit? En of u het asbest moet laten verwijderen? Op de website van de Rijksoverheid vindt u hiervoor een handig stappenplan. Asbest laten verwijderen.
Asbest.
Ook zijn blauw en bruin asbest in staat om mesothelioom te veroorzaken, wit asbest niet. Overigens zegt de kleur van het materiaal waarin asbest is verwerkt niets over het type asbest. Blauwe asbesthoudende platen bevatten dus niet per definitie blauw asbest.
Asbest.
Als uw woning voor 1993 is gebouwd, kan er asbest in uw woning zitten. Ymere verwijdert asbest als dat nodig is. We halen asbest weg als er asbestvezels los kunnen komen. Als er geen vezels kunnen loskomen is asbest niet ongezond.
Asbest - RPS.
Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur voorkomende mineralen, die bestaan uit extreem kleine vezels. Hoewel asbest al sinds 1993 niet meer mag worden toegepast, komt het nog op tal van plekken voor. Zodra asbest wordt aangetroffen, moet het werk worden stilgelegd.
Asbest - Gemeente 's-Hertogenbosch.'
U maakt op de website van het Omgevingsloket een korte melding dat u gaat slopen en/of asbest wilt verwijderen. De gemeente geeft u daarna binnen 5 werkdagen toestemming om de asbest te verwijderen. U mag daarna de materialen met asbest zelf verwijderen.
Asbest verwijderen Gemeente Bladel.
Kijk dan op www.mijnafvalwijzer.nl onder button Asbest asbest moet in tenminste twee lagen van doorzichtig plastic van ten minste 02, mm, stofdicht naden afplakken aangeleverd worden en asbest moet verpakt zijn in handzame pakketten: ze moeten door één persoon te tillen zijn.
Wat is asbest? DULO Asbestverwijdering.
De spiraalvormige soorten worden wit asbest genoemd. Rechte of amfiboolachtige vezels staan bekend als blauw asbest, bruin asbest, geel asbest, grijs asbest en groen asbest. Asbest als veel gebruikte grondstof in de bouw. De toepassing van asbest is al eeuwen oud.

Contacteer ons