Resultaten voor zinken

 
 
zinken
Zinken neerwaartse beweging - Wikipedia.
Zinken neerwaartse beweging. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Zinken is het dalen van een voorwerp in een vloeistof of gas, eventueel vermengd met een vaste stof. Een voorwerp zinkt als de massadichtheid daarvan groter is dan die van zijn omgeving.
Zinken - Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Zinken of met Zinken indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Zinken inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Zinken en verwijzingen daarnaartoe.
ZinkBouwmarkt.nl - Maakt Zinkwerk Toegankelijk. Trustpilot.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Ga naar de inhoud. KOMO Keurmerk 10 jaar garantie. Voor 12.00 uur besteld, morgen bezorgd. Zinken mastgoot rond en toebehoren Zinken bakgoot vierkant en toebehoren Zinken dakgoten compleet gesoldeerd Bakgoot op maat Zinken regenpijp. Zinken regenpijp rond Zinken regenpijp vierkant Zinken vergaarbakken Zinken deklijst.
Zinken - Wikikids.
Zinken is het niet blijven drijven van voorwerpen. De wet van Archimedes bepaalt namelijk dat een voorwerp, waarvan de dichtheid dat is het gewicht één kubieke centimeter in grammen groter is dan dat van de vloeistof, waarin het is ondergedompeld, zinkt.
zinken - WikiWoordenboek.
van zink vervaardigd. De Tweede Wereldoorlog zag in Nederland de komst van zinken muntstukken. meervoud van het zelfstandig naamwoord zink. Het woord zinken staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd zinken" herkend door.:

Contacteer ons